KÄRA MEDBLOGGARE

Kära Medbloggare! 

Idag är det varmt ute, solen skiner och det blåser svagt från söder - iallafall TROR jag det är från söder...det här med väderstreck har aldrig varit min grej (det heller). Att det är varmt innebär att jag slipper min knallröda fyllenäsa så jag ska snart gå ut och jobba lite i trädgården men före det tänkte jag sätta mig ner och skriva ett brev till er och berätta hur mycket ni betyder för mig. 

Jag har aldrig varit den typen att jag läser tidningar - prenumererar endast på Europa Posten och Elektronik i Norden - de är GRATIS. Jag har inte tillgång till traktens dagstidningar om jag inte masar mig iväg till något café någonstans och passar på att läsa deras. Nyheter plockar jag istället åt mig från bland annat Yles nyhetssidor, Aftonbladet och Expressen. 

Innan jag själv började blogga var dagsrutinen helt annorlunda än den är nu - DÅ startade jag upp datorn, kollade mailen och fortsatte sedan med att skumma igenom dagens nyheter. NU har nyhetssidorna fått ge plats för era bloggar som jag istället regelbundet besöker.  

Vad har ni att berätta idag?  Hur mår ni? Är det en bra dag eller dålig?  

Jag är alltså mer intresserad av era tankar och känslor än vad som händer i övriga världen. När jag har fått ta del av dem övergår jag till de övriga nyheterna. 

Jag är lite konstig - jag är nöjd med att jag har så pass få besökare som jag har. När någon ny besöker min blogg och lämnar en kommentar har jag, i min tur, både tid och möjlighet att besöka hans eller hennes blogg.  

Ibland kan första intrycket av en ny blogg vara att HÄR känner jag mig VERKLIGEN hemma - HÄR är en människa som tänker i samma banor som jag! Ibland kanske inte första intrycket blir så genast utan mer en undran över "hur hittade den här personen MIN blogg"? Jag ger inte upp för det utan läser vidare och det har inte slagit fel en enda gång ännu - där finns ALLTID inlägg som intresserar mig!  

Jag vill nu, på samma gång, passa på att be om ursäkt för att jag själv är så fruktansvärt dålig på att ge ER kommentarer. Det beror inte på att jag inte uppskattar det ni skriver utan mera att jag inte riktigt VÅGAT kommentera - det här med bloggande är ännu relativt nytt för mig... att kommentera har varit ett stort steg att ta.  

Jag vill att ni ska veta att ni alla har något speciellt. Det kan vara era tankar, era känslor, ert sinne för humor, era tips  eller kanske sättet ni skriver på! Hos varenda en av er finns det något som gör att jag vill komma tillbaka! När jag läser era inlägg hjälper ni mig att utvecklas som människa - jag lär mig mer och mer om mig själv för varje dag. Jag VÄXER! Även om jag kanske BORDE prioritera nyheter och sätta mig in i allt elände som händer i världen så väljer jag att prioritera ERA nyheter. Nyheter som verkligen BETYDER något för er - som är skrivna med era egna ord med äkta känsla bakom!  

Jag är glad att ni finns! 

Kramar,
Nette

Kommentarer
Postat av: Annelie

Va fint skrivet:)
Ha en fin dag!
PS. Jag har två mostrar i Enköping. En i stan och en i Hummelsta;-)

2007-05-01 @ 14:58:10
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: Nette

Annelie -
Tack! :)
Vem vet - vi kanske till och med är släkt på något sätt? :)

2007-05-01 @ 17:38:17
Postat av: Åsa.S

Aha... en (två) till som gör så! ;D

2007-05-01 @ 18:10:47
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: Junitjej

Kolla här:
http://img205.imageshack.us/img205/4866/trdet1177848822la9.gif
Vissa huvuden ser man tydligare om man ser de från sidan eller om man vänder på bilden.

2007-05-01 @ 18:24:28
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Junitjej

Vi hade det toppen på Orust under valborg!!

2007-05-01 @ 19:01:21
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Blogglösa Camilla

Är inne hos dig och kikar...

Kunde nästan ha varit jag som hade skrivit brevet. Fint skrivet!

2007-05-01 @ 20:01:19
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se
Postat av: matilda

Jag är trött på nyheter. Eller rättare sagt trött på tråkiga nyheter. Jag vill höra glada och roliga nyheter. Önskar att det fanns en sådan tidning som bara fokuserade på allt positivt i livet och världen. Men tills dess får jag stå ut med allt ellände...

2007-05-01 @ 22:14:09
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: christel Blennerup

Halloj Nette :-)
jag har glada nyheter, tävlade min ena border collie idag och det gick strålande :-)
Annars nyheter..ja jag har joggat på en strand..lite nytt för mig som jämt bara springer runt natur reservatet här i virshult!! //kramis till dig från mig!

2007-05-01 @ 23:56:39
URL: http://www.freewebs.com/xaxxa/
Postat av: Sampe

Hahahah *asgrav* Störtskön läsning =)

2007-05-02 @ 20:21:41
URL: http://sampes.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0