YRKESTEST

Hos Junitjej hittade jag länken till ett yrkestest. Eftersom jag fortfarande inte har en ANING om vad jag ska bli när jag "blir stor" nappade jag direkt!

OCH

Resultatet blev följande:

Ledarskap - Projektledning
Du är den mänskliga pansarvagnen. Du är stark och utåtriktad och vet vad du vill och hur du får det. Dina beslut baseras på fakta och du blandar helst inte in känslor i onödan. Din yrkesmässiga karriär är spikrak. Troligtvis har du vetat länge att du ska bli något stort, eftersom framgång är viktigt för dig. Det är inte helt osannolikt att du i framtiden startar företag själv och bygger upp det enligt eget huvud, men för en driven person som du finns också alternativet projektledare. Oavsett inom vilken bransch du hamnar kommer det att ligga lik där du passerat.

DET vägrade jag gå med på - mest för att det skulle se dåligt ut på bloggen då...
 


Jag gick tillbaka och ändrade svaret på inredningsfrågan. Istället för att shoppa inredning på Bukowski skulle jag inreda i neutrala färger och möbler.

Nu blev resultatet följande:

Turism - Internationellt
Du är född fixare, med ett sinne för både detaljerna och helheten. Många skulle påstå att du är något av en trivselfascist, eftersom du brinner för att se till att alla är med på tåget och har roligt och riktigt trivs. Serviceminded är ett mildare uttryck för detta personlighetsdrag som karaktäriserar dig. Dessutom tycker du att människor är superkul. Du har så klart massvis med kontakter, vänner och bekanta. Och det är förstås människor och service du bör jobba med. Så vad faller sig mer naturligt än att söka sig till yrken inom turism för din del? Oavsett om du hamnar i Sverige eller utomlands kommer roligheter och galna upptåg alltid att prägla din tillvaro.  

DET kan jag leva med...
 
MEN

...jag måste erkänna att jag är LITE konfunderad över hur shoppande på Bukowski istället för att användande av neutrala färger får mig att gå över lik istället för att älska mina medmänniskor?

Kommentarer
Postat av: Blogglösa Camilla

Fick också Turism Internationellt...tror nog att det stämmer.

2007-05-06 @ 23:52:28
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se
Postat av: Nikolaimichelle

Good contents! fors as well as youngsters. Most effective website I have visited so far. Congratulations!!!!!

2009-01-27 @ 09:10:46
URL: http://nikolaimichelle.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0