BLOG ACTION DAY

HÖRNININI!


Vet ni vad som händer den 15 oktober?


DÅ är det "Blog action day"!


På en och samma dag handlar bloggar över hela världen om en och samma sak - i år är det "the Enviroment" - det vill säga MILJÖN!


Reglerna är enkla - det enda du behöver göra är att du just den dagen skriver ett inlägg om miljön. Det finns inga måsten på HUR du ska skriva eller VAD du ska skriva - skriv så som du alltid skriver men låt inlägget handla om miljö.


Syftet med "Blog Action Day" är inte att få fram ett visst synsätt på ett ämne utan istället att lyfta fram det så att det syns och (förhoppningsvis) kommer upp till diskussion.


JAG tycker det är en jättebra ide´ (och det gör Sampe också för det var tack vare hans blogg jag hittade det här)...Kom med!


På adressen http://blogactionday.org/ hittar du mer information. Där kan du även registrera dig och din blogg så att de (och alla andra) vet att du deltar samt hämta "reklammaterial" som du sedan kan ha på din sida eller blogg - på det viset kanske fler kommer med och bloggar om miljön den 15 oktober!


Kommentarer
Postat av: Think Twice

Det var ju en lite annorlunda ide detta, intressant ska notera datumet!
/Kram

2007-09-18 @ 11:24:27
URL: http://blueblueeyes.webblogg.se/
Postat av: Think Twice

Ja igen, glömde säga att det är Tisdagstema;)

2007-09-18 @ 11:25:51
Postat av: Nette

Think Twice:
Det är som tisdagstema men man behöver bara komma ihåg en dag i året istället för en dag i veckan (du vet ju hur dålig jag är på det). NÄSTA tisdag SKA jag vara med!!!! :) Kram!

2007-09-19 @ 19:56:56
URL: http://enkelmenrar.blogg.se
Postat av: Victorkaia

Good site, good idea, but, in my humble opinion, you need change design...

2010-04-27 @ 10:47:03
URL: http://victorkaia.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0