MIDSOMMARFIRANDE

Snodde helt fräckt följande historia av Pia - den räddade min dag!

Snart midsommar….

2 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA

Det är med stor glädje jag informerar er att företagets årliga midsommarfest ska firas med utegrillning vid Hällens Badplats den 20 juni. Vi arrangerar med bord och stolar, utebar, salladsbuffé och en tvåmansorkester kommer att spela mysiga sommarsånger under aftonen. Dags att koppla av och njuta av kvällen! Ni kan se fram emot att möta VD som kommer att vara lekledare och även ansvara för att midsommarstången kläs. Ni får gärna ta med egen snaps - företaget står för fritt vin, öl och alkoholfritt!
Jag önskar er och era familjer en härlig midsommar!

Tina Johansson Ansvarig för personalfrågor


3 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA
Det var inte alls meningen att gårdagens meddelande skulle isolera våra icke-svenska kollegor. Vi är medvetna om att ni inte har samma traditioner, grundade på en ogudaktig asatro, som vi har. På grund av detta kommer vi att kalla vårt möte "våravslutning" från och med nu. Det kommer varken att finnas en majstång eller sjungas några snapsvisor.
Jag önskar er och era familjer en trevlig tid.

Tina Johansson Ansvarig för personalfrågor


4 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA
Jag refererar till ett diskret tips från en medlem i Anonyma Alkoholister som kräver ett "torrt" bord. Jag är glad att kunna uppfylla detta önskemål, men påpekar samtidigt att anonymiteten sedan inte kommer att garanteras. Dessutom kommer det inte att vara tillåtet att ta med egen snaps på grund av fackklubbens intervention: Alla kanske inte har råd.

Tina Johansson Ansvarig för personalforskning


8 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA
Vi har nu placerat ett av borden långt borta från grillbuffén för alla medlemmar av "Weight Watchers" och ett bord mycket nära de mobila toaletterna för alla som väntar barn. Bögar får sitta bredvid varandra. Lesbiska kvinnor behöver dock inte sitta bredvid bögarna, utan får ett bord för sig själva. Självklart får bögarna ett blomsterarrangemang på sitt bord. Är ni nöjda nu?

Tina Johansson Ansvarig för dårhuset


10 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA
Naturligtvis kommer vi att skydda icke-rökare för rökare och placera rökar- respektive icke-rökarbord på varsin sida om ett avgränsande buskage. Alternativt placeras rökarna i ett alldeles eget, tättslutande, tält.

Tina Johansson Ansvarig för förtryck av personal

11 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA
Vegetarianer! Jag har bara väntat på er! Jag struntar fullkomligt i om det passar er eller inte: Vi kommer att grilla!!! Om ni vill får ni gärna flyga upp till månen för att den 20 juni kunna sitta så långt bort som möjligt från "dödsgrillen", som ni kallar det. Njut av salladsbuffén och käka råa tomater! Förresten: Tomaterna har också känslor. De skriker när man skär i dem, jag har hört det. Där fick ni!

Slampan från andra våningen

13 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA
Frågan från miljövännerna om varför vi måste förbränna organiskt material och förstöra ozonskiktet när vi grillar var droppen! Jag fullkomligt skiter i er midsommar! Gör vad fan ni vill! Jag önskar er alla en urusel midsommar, sup er fulla och kola av!!

15 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA
Jag är säker på att jag talar för oss alla när jag önskar och hoppas att Tina Johansson är på bättringsvägen. Det skulle uppskattas mycket om ni hjälper till och skickar många "krya på dig"-kort till psykavdelningen.Ledningen har under tiden bestämt att det inte kommer att bli någon fest den 20 juni. Ni får ledigt denna eftermiddag på företagets bekostnad.

Fredrik Lindfors Tillförordnad ansvarig för personalfrågor

Kommentarer
Postat av: Pialotta

Så snopen jag blev att du tittade inom på min Kafferast:-)

Det var bra längesedan och jag plockade bort din länk i all iver, då jag absolut inte trodde du skulle gästa igen.

Önskar så klart dig oxså en fin o vacker Midsommar.. Själv ska jag o mannen på den årliga träffen hos våra bästa vänner.. brukar bli trevligt..

Ha de gott nu o ta det lugnt med kalorierna nu då..

Snapsar i skoune med dig;-)

Ha de bäst tjingeling

2008-06-19 @ 13:05:12
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: JR

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHADÖÖÖÖÖÖRDet var det roligaste jag läst på länge - den snor jag också rakt av. :D

2008-06-19 @ 23:44:56
URL: http://jrmoments.blogspot.com
Postat av: Camilliondollar Baby

Den är så kul!Ha en underbar midsommar!Kram

2008-06-20 @ 09:35:21
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0