RISCHOKLAD...
Blev det alltså i helgen...
OCH
GOTT var det!
För att få ultimat smak på chokladen blandade jag lika stora delar vanlig choklad
med både mörk och vit - värmde upp den i jultidningspremiens chokladsmältare
(eller vad den nu kallas)
- ÄNTLIGEN hade man nytta av den...
OCH
Sedan blandade jag smeten med det puffade riset
- pulade in geggan i pepparkaksformar för att få tuffa figurer...
MEN
Ganska snart insåg jag att det var onödigt jobb
- tog evigheter att göra - åts upp på nolltid...
SÅ
Istället gjorde jag en enkel platta...
FAST
Dottern var lite mer kreativ än jag...
Hon använde sig av en kakform
- när botten var klar värmde hon upp vit choklad - hällde den som garnering...
MMMMM.......
Gott!
Gottigottgott!
OCH
GOTT var det!
För att få ultimat smak på chokladen blandade jag lika stora delar vanlig choklad
med både mörk och vit - värmde upp den i jultidningspremiens chokladsmältare
(eller vad den nu kallas)
- ÄNTLIGEN hade man nytta av den...
OCH
Sedan blandade jag smeten med det puffade riset
- pulade in geggan i pepparkaksformar för att få tuffa figurer...
MEN
Ganska snart insåg jag att det var onödigt jobb
- tog evigheter att göra - åts upp på nolltid...
SÅ
Istället gjorde jag en enkel platta...
FAST
Dottern var lite mer kreativ än jag...
Hon använde sig av en kakform
- när botten var klar värmde hon upp vit choklad - hällde den som garnering...
MMMMM.......
Gott!
Gottigottgott!
Kommentarer
Postat av: Annelie
Ny variant för mig =)
Postat av: Helena
Ljuvligt, har inte varit inne på bloggen på en tid och nu har jag fått gotta mig i dina skrivelser. Oj så roligt jag haft.
Vad gäller hornen som växer kan du komma in och låna min rasp, jag brukar fila ner mina horn dagligen.....
Trackback