PIZZA PAPPA?
Pizzeria Campino.........lite skit gör ingen nödig...Jag lärde mig av en som levererar förnödenheter till pizzerior...En pizza är aldrig farlig att äta eftersom den bakas i över 300 grader, men...tag aldrig kallt på ..t.ex. Bearnaise sås o.s.v.
( Nog kan de vara lite snuskiga...helt säkert men det de blev underkända på var ju framför allt att det inte var rent i handfat ....) /Kram
är mycket glad jag inte bor i Halmstad... fast jag gissar det är lika samma i alla städer...!?
...ja helt rätt...Miljö och Hälsa i Halmstad är de enda i Sverige som gör OANMÄLDA kontrollbesök. Har kollat med M & H i t.ex Laholm och Båstad och de meddelar två veckor innan de kommer för kontroll / Kram
Tur att man bor i Finland, HÄR sköts ju hygienen på ett betydligt bättre sätt, hih ;-D
...tror inte det...har jobbat med restaurangkök även i Finland och det var heller inte så smickrande...kan ju förstås ha förbättrats....Vill inte tala illa om invandrare som har restauranger men..hygien är inte deras bästa sidor....
Hej hej :-)
läget???
ville bara säga att jag har ny blogg..http://zammygoing.blogg.se/
ha det bra!
Nu tycker jag absolut att du borde få in nåt annat i den här ugnen. Pizzorna ha vart här i 2 veckor, de börjar bli gamla, min vän :)
PUSS!
Sallad it is, lovar!