KEDJEMAIL & ANNAT ONÖDIGT...

Att jag inte gillar alla "onödiga" mail är ju inget nytt...

MEN

Idag fick jag ett som säger allt:

Hej!

Ett stort tack till alla som skickat mig cirkulerande emails under året... 

Jag måste sända ett speciellt tack till den som skickade mailet ang urin i klistret på kuverten, ber nu alltid någon annan slicka mina brev. 

Jag har numera inga sparade pengar eftersom jag gav allt till en sjuk flicka (Penny Brown) som var nära att dö på ett sjukhus för 1 387 258:e gången. 

Inte har det kommit några pengar från Nigera banken som ville dela 7 miljoner dollar med mig för att jag låtsades att vara en bortkommen släkting till en kund som dött. 

Jag behöver inte längre oroa mig för min själ eftersom jag har 363 214 änglar som ser efter mig och ett helgon som garanterat mig lycka.   

 Jag har också under året lärt mig att mina böner bara får svar om jag sänder mailet vidare till 7 av mina vänner inom 5 minuter 

Jag dricker inte Coca Cola längre eftersom jag kan rengöra toaletten med det.   


Jag kan inte längre gå till ett varuhus eftersom någon kan droga mig med parfymprover och sedan råna mig.   

Jag kan inte längre svara i telefonen eftersom någon kan be mig slå ett nummer som gör att jag få en telefonräkning för samtal från Jamaica, Uganda, Singapore eller Uzbekistan .. 

Ett speciellt Tack till dig som skickade mailet om den afrikanska spindeln, nu kan jag inte använda någon annan toalett förutom min egen, eftersom spindeln kan sitta under toalettringen och biter den mig i rumpan dör jag direkt.   

OCH du tack för dina goda råd... 

Jag kan inte ens plocka upp en 20:a som jag tappar på parkeringsplatsen, eftersom att det antagligen finns en sexförbrytare i buskarna som väntar på att jag ska böja mig framåt... 

Å du... 

OM du inte sänder detta e-mail till minst 144 000 personer inom de närmsta 70 minuterna kommer en skata med smittsam diarree landa på ditt huvud och du blir aldrig frisk igen... 

Jag vet att det låter otroligt men det har faktiskt hänt en grannes, före detta grannes, ex flickväns mammas andra mans kusins frisör. 

By the way... en sydamerikansk forskare har efter långa studier har upptäckt att människor med låg IQ som har oregelbundet sex alltid läser mail med handen på musen... 

Å du försök inte att skylla ifrån dig... det är för sent..    

Kunde inte ha formulerat det bättre själv! :)


Kommentarer
Postat av: JR

Hahahaha, så underbart ironiskt formulerat! Hata kedjebrev och skräppost och hata dessa idioter som skickar sånt vidare!Nu senast var det nån idiot som gick på det där med MeetYourMessenger och ett tu tre hade jag inkorgen full med såna "inbjudningar". Jag är dock inte så dum att jag klickar på länken i mejlet..MINA kontakter ska slippa såna inbjudningar. Eftersom man blir "kapad" om man gör det och alla i inkorgen automiskt får samma utskick då. Ännu värre om man går på tricket att regga sig på sajten. Då har de 1)lösenordet till mejlen och 2)rätt att ta BETALT för det "nöjet". MORR!

2009-03-04 @ 11:58:19
URL: http://jrmoments.blogspot.com
Postat av: ullrika

tyckte det var roligt som tusan, faktiskt väldigt roligt, tills jag kom till nästsista stycket... nu undrar jag försynt: är det lika samma med blogginlägg?:)

2009-03-04 @ 22:38:41
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0